Despre noi

This is the image alt

Clinica EMIDENT a fost înfiinţată în anul 1991 din dorinta de a oferi servicii medicale, ce sunt necesare si sunt solicitate de cetatenii oraşului Piteşti si din zonele invecinate. In prima faza ne-am concentrat asupra serviciilor stomatologice. Incepand din anul 2010, o data cu dezvoltarea societatii, serviciile medicale oferite au fost extinse, acoperind astazi si servicii medicale in domeniul: pediatrie, obstretica-ginecologie, medicina muncii, acupunctura, reflexoterapie, masaj terapeutic, remodelare corporala, osteodensitometrie, dermato-cosmetica, ecografie, urologie, medicina interna, cardiologie.

Deviza : MINTE, TRUP SI SUFLET CURATE

Intr-o lume in care suntem permanent expusi unui numar mare de factori externi, care ne afecteaza sanatatea, fara chiar sa ne dam seama, depistarea afectiunilor si dezechilibrelor, a predispozitiilor si intolerantelor pentru prevenirea unor afectiuni grave a devenit esentiala.

Astfel EMIDENT – ROSAN MEDICAL si-a definit urmatorul tel:

În plan medical: Preventie prin depistarea bolilor. Tratarea in faza incipientă pentru a putea să se asigure eliminarea bolii pe cât posibil, atât prin medicina conventională cât şi prin medicina fuctională (alternativă).
În plan economic este de a furniza servicii profesionale de asistentă medicală de înaltă calitate pentru populaţia din oraşul Piteşti şi a localităţilor din împrejurimi in conditii accesibile. Acesta fiind un obiectiv pe termen lung, care se concentreaza in jurul conceptului “ pacientul să aibă la dispoziţie astfel de servicii incât să intre pe o singura uşă şi să iasă pe aceaşi uşă REZOLVAT, astfel încât sa nu alerge din institutii medicale in institutii medicale, fapt ce ar genera costuri mari si timp pierdut, energie consumata, stress, nesiguranta si disconfort”.