Prezentele Termeni și Condiţii definesc cadrul de utilizare al site-ului www.clinicaemident.ro de către potenţialii vizitatori. Accesând şi navigând pe acest site, acceptaţi termenii de utilizare descrişi în continuare și aveți în cunoștință Politica noastră de confidențialitate de asemenea publicată pe site.

DREPTURILE ASUPRA CONŢINUTULUI SITE-ULUI
Societațile EMIDENT SRL, ROSAN MEDICAL SRL și ARTMED COSMETICS VITA SRL, grup de societăți care își oferă serviciile sub marca comercială CLINICA EMIDENT (denumite în continuare Clinica Emident), nu vor transfera titlul de proprietate asupra conținutului și postărilor din cuprinsul acestuia.

Clinica Emident deţine drepturi complete şi depline asupra titlului de proprietate şi prin aceasta toate drepturile de autor şi cele brevetate. Nu aveţi dreptul să folosiți informațiile publicate pe site în scopuri contrare bunelor moravuri sau de denigrare a Clinicii Emident.

Toate informaţiile, video-urile sau aplicaţiile conţinute în acest site sunt proprietatea Clinicii Emident, care îşi rezervă dreptul de a modifica conţinutul şi/sau structura site-ului în orice moment şi fară nicio informare prealabilă.

Întregul conţinut al site-ului www.clinicaemident.ro este protejat prin Legea drepturilor de autor, toate drepturile fiind rezervate. Toate drepturile referitoare la pagini, conţinutul şi prezentarea site-ului sunt deţinute de către Clinica Emident. Este interzisă copierea, modificarea, afişarea, distribuirea, transmiterea, publicarea, comercializarea, licenţierea, crearea unor materiale derivate sau utilizarea conţinutului site-ului în orice scop fară confirmarea scrisă din partea Clinicii Emident.

OBIECTIVUL CONŢINUTULUI SITE-ULUI

Obiectivul conţinutului site-ului este de a transmite informaţii actualizate şi exacte cu privire la activitatea Clinicii Emident în vederea îmbunătățirii calității serviciilor prestate.

Clinica Emident nu poate garanta că prezentele pagini nu conţin erori, şi asigură că va depune toate diligenţele pentru realizarea unei informări corecte şi remedierea eventualelor erori.

INFORMAŢII PERSONALE

Când prin intermediul prezentului site vă sunt solicitate informaţii, aceasta are ca scop identificarea dumneavoastră sau posibilitatea de a vă contacta în vederea soluționării sesizării formulate prin completarea formularului disponibil on-line.

Natura informaţiilor solicitate se referă la date personale (nume, adresă, număr de telefon, adresă de e-mail). Acestea vor fi folosite în acord cu Politica de confidențialitate a site-ului și cu prevederile legale în materie.

Cu scopul de a răspunde mai bine nevoilor şi întrebărilor utilizatorilor site-ului, informaţiile solicitate prin intermediul acestui site vor face obiectul unei stocări şi prelucrări electronice.

 

LEGĂTURA CU ALTE SITE-URI

Prezentul site poate conţine legături sau trimiteri către alte site-uri considerate utile în legătură cu conţinutul prezentului site şi care nu se află sub controlul sau îndrumarea sa. În cazul utilizării acestor legături sau trimiteri se vor aplica condiţiile generale de utilizare corespunzătoare acelor site-uri.

Clinica Emident nu poate garanta/controla actualitatea/exactitatea informaţiilor prezente pe site-urile unor terţi, la care se face trimitere de pe site-ul său.

INFORMAŢIILE OFERITE PRIN INTERMEDIUL SITE-ULUI

Orice persoană care vizitează site-ul www.clinicaemident.ro şi care oferă date sau informaţii cu caracter personal prin intermediul acestui site îşi manifestă acordul în mod expres şi neechivoc pentru următoarele: prelucrarea acestor date şi informaţii personale de către Clinica Emident în vederea prelucrării sesizărilor primite.

Utilizarea în continuare a acestui site constituie acordul expres şi neechivoc al dumneavoastră în conformitate cu prevederile Regulamentului European 2016/679 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date cât și cu legislația internă în materie.

Pentru orice nelămurire în legătură cu exercitarea drepturilor dumneavoastră referitoare la utilizarea site-ului şi la protecţia utilizării vă rugăm să ne contactaţi prin intermediul secţiunii Contact.