Dermato-cosmetica vine in intampinarea dorintei de frumusete a unui numar tot mai mare de pacienti, atat femei cat si barbati.

La cabinetul nostru imperfectiunile pielii, riduricearcaneacnee, sunt privite integrat: in loc sa tratam separat liniile sau ridurile, petele sau cicatricile, privim fata ca un intreg. Folosim cunostintele actuale despre producerea fiecarui tip de leziune sau imperfectiune si oferim pentru fiecare pacient un plan de tratament in mai multe etape, constand din operatiuni minime in conditii de siguranta maxima si confidentialitate absoluta.

Pentru o piele cu aspect cosmetic si estetic din ce in ce mai armonios ordinea operatiunilor de dermatologie cosmetica este, in linii generale, urmatoarea:
 • botox (toxina botulinica) – relaxeaza ridurile aparute datorita exprimarii emotiilor
 • folosirea procedurilor bazate pe substante de umplere a ridurilor (acid hialuronic, hidroxiapatita de calciu)

Tratamente faciale

E-PHORE NOVAESTETYC are la baza principiul de  electroforeza,ceea ce permite tuturor lotiunilor sa treaca bariera protectoare a pielii si sa actioneze in profunzime.

Prin produsele cosmetico-medicale,fara conservanti, puse la dispozitie se pot realiza cele mai complete tratamente: -curatarea in profunzime a pielii;

 • lifting facial;
 • reducerea ridurilor prin redobandirea
 • elasticitatii pielii;

Prin electroforeza, principiile active ale gelurilor si cremelor patrund pana in profunzimea pielii:trece de epiderma,derma si este retinta in subcutanat ,unde prin impulsurile date tesuturilor produce o miscare a celulelor,permitand patrunderea si retinerea lichidului in interior pentru o actiune eficienta si de durata.

Tratamentul pentru fata va avea o durata de 60 minute din cauza sistemului osos si a musculaturii mult mai fine.La tratamentul facial se creaza o sensibilitate mult mai mare.Pentru ca tratamentul sa nu devina dureros trebuie lucrat cu o putere mult mai mica, adaptandu-se pe parcurs in functie de sensibilitatea sau rezistenta fiecarei persoane.Se recomanda doar 2 tratamente pe saptamana avand in vedere faptul ca inclusiv doua zile dupa ce sedinta a fost efectuata produsele dermo-cosmetice actioneaza inca asupra tesuturilor.Acest aparat permite utilizarea a 5 programe diferitepentru fata.Este contraindicat ca dupa efectuarea sedintei ce E-PHORE sa se aplice un masaj manual.

E-PHORE  are la baza principiul electroforezei ceea ce permite tuturor lotiunilor sa treaca bariera protectoare a pielii si sa actioneze in profunzime.

Prin produsele cosmetico-medicale, fara conservanti ,se pot realiza cele mai complete tratamente pentru:

 • redefinirea adipozitatii localizate;
 • tratamentul impotriva celulitei ;
 • imbunatatirea elesticitatii tesuturilor;
 • tonifierea musculaturii sanilor si a musculaturii intregului corp;
 • curatarea in profunzimea fetei ;
 • remodelarea musculaturii (corporale);

Prin electroforeza, principiile active ale gelurilor si cremelor patrund pana in profunzimea pielii:trece de epiderma,derma si este retinta in subcutanat ,unde prin impulsurile date tesuturilor produce o miscare a celulelor,permitand patrunderea si retinerea lichidului in

Se recomanda doar 2 tratamente pe saptamana avand in vedere faptul ca inclusiv doua zile dupa ce sedinta a fost efectuata produsele dermo-cosmetice actioneaza inca asupra tesuturilor.Acest aparat permite utilizarea a 7 programe diferite pentru corp si 5 programe diferite pentru fata.

Este contraindicat ca dupa efectuarea sedintei cu E-PHORE sa se aplice un masaj manual.